Otteluennakko: KuPS-MuSa

Kuopion Palloseura kohtaa tulevana perjantaina Suomen Cupin lohkovaiheen avausottelussa porilaisen Musan Salaman. Vuoden 2018 ensimmäisessä harjoitusottelussa JJK:n kanssa 0-0-tulokseen päätynyt KuPS pyrkii pyyhkimään viime kauden Cup-pettymyksen mielestään ja tavoitteena on tämän historiallisen kilpailun voitto.

Ottelussa MuSa:a vastaan kuopiolainen yleisö pääsee seuraamaan uusien vahvistusten otteita. Rasmus Karjalainen, joka saapui Pohjois-Savoon PS Kemin riveistä, nähtäneen kentällä myös porilaisia vastaan. Viime perjantaina JJK:ta vastaan oikealla laidalla pelannut nuori laituri palkittiin juuri Lapin vuoden jalkapalloilijaksi ja hänellä on potentiaalia viedä Palloseuran laitapelaaminen uudelle tasolle. Viime kaudella OLS-kasvatti teki Veikkausliigassa kahdeksan maalia.
”Tosi hyvällä mielellä ja innoissani saavun Kuopioon. Kulunut kausi oli urani ensimmäinen Veikkausliigassa ja nyt on tarkoitus ottaa seuraava askel urallani. Koen että Kuopion Palloseura on ehdottomasti paras mahdollinen vaihtoehto.” -Rasmus Karjalainen

Toinen mielenkiintoinen seurattava on kamerunilais-puolustaja Tabi Manga. 23-vuotias keskuspuolustaja saapui Savon sydämeen tallinnalaisesta FC Levadiasta, joka sijoittui viime kaudella Viron liigan toiselle sijalle.
”Olen iloinen ja samalla myös ylpeä allekirjoittaessani sopimuksen Kuopion Palloseuran kanssa. KuPS on iso ja kunnianhimoinen seura. Olen tietoinen uudesta haasteesta joka nyt avautuu eteeni.” -Tabi Manga

Kenttämuodostelma on tälläkin kaudella suurella todennäköisyydellä 4-3-3, jossa laitapelaaminen on suuressa roolissa. Perjantain pelin jälkeen pystymme analysoimaan taktista puolta enemmän.
Avauskokoonpanosta lohkovaiheen ensimmäiseen otteluun ei ole vielä tietoa ja se selvinnee vasta ottelupäivän aamuna. JJK:ta vastaan päävalmentaja Jani Honkavaara peluutti alla olevaa avausta:

Virtanen; Tykkyläinen, Coulibaly, Manga, Nissinen; Saxman, Je.Hiltunen, Savolainen; Pennanen, Purje, Karjalainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *